Könyvhosszabbítás

Vonalkód
Jelszó

Online katalógus

E-könyvtár

Kattanj rá!

Csíííz!

csíz

belépés

Kérdések, javaslatok

Ha bármilyen kérdésed, észrevételed vagy javaslatod van könyvtárunkkal, szolgáltatásainkkal (a kölcsönzéssel, a hosszabbítással, stb.) vagy honlapunkkal kapcsolatban, itt megírhatod nekünk. Mielőtt kérdezel, olvasd el a korábbi üzeneteket és válaszokat, hátha valaki már feltette ugyanazt a kérdést, amely Téged foglalkoztat.

Ha írsz nekünk: Add meg a nevedet és e-mail címedet! Az Üzenet rovatba írd be kérdéseidet, javaslataidat! Válaszunkat a honlapon olvashatod, ezért úgy fogalmazz, hogy üzeneted sokáig itt marad, mások is olvassák! Írd be az ellenőrző kódot, ami a robotok kiszűrésére szolgál!

Üzenet A mező kitöltése kötelező! A mező kitöltése kötelező!Hibás e-mail cím! A mező kitöltése kötelező!
cryptogramreload
A mező kitöltése kötelező!

Előző bejegyzések


2016-10-04: Petronella észrevétele
2016.10.03-án a Tölts! menüben a III. fordulóban feltöltött meséknél az utolsó meséből csak egy oldal szerepel. (Az orsó, a vetélő meg a tű). Kérem szíveskedjenek megnézni és a teljes mesét feltölteni. Köszönettel: Stadler Petronella
gyermekkönyvtárosok válasza

Tisztelt Stadler Petronella!

Már dolgozunk a hiba javításán. Hamarosan letölthető lesz a teljes mese. A meséket a könyvtárban könyv formában is el lehet érni, szívesen lemásoljuk a nevezett csapatoknak.

Üdvözlettel:

 


2015-10-30: Lüvi Krisztián észrevétele
Érdekelne,hogyha majd betöltöm 15.évemet akkor hol kell majd beiratkozni a felnőtt könyvtárba?Még csak 12 éves múltam.

2014-02-11: Lövész Hunor észrevétele
Érdeklődni szeretnék, hogy a közeljövőben nem kerül-e sor a gyermekkönyvtárban író-olvasó találkozóra.
Máté Zsófia gyermekkönyvtáros válasza

Kedves Lövész Hunor!

Intézményünk szervezésében előre láthatólag 2014. júniusában kerül megrendezésre az Ünnepi könyvhét rendezvénysorozat, melynek keretében rendszerint sor kerül író-olvasó találkozókra is. A könyvtár aktuális programjairól, így az író-olvasó találkozók pontos időpontjairól tájékozódhat a Dr. Kovács Pál Megyei Könyvtár és Közösségi Tér honlapjáról továbbá a gyermekkönyvtár honlapján elérhető eseménynaptárban is böngészhet a gyermekeknek szóló győri programok között.

Üdvözlettel:


2013-10-21: Farkas L Rozália észrevétele
Tisztelt Igazgató Asszony! Engedje meg, hogy felhívjam a figyelmét a magyar népmesékből készült társasjátékaimra és Mesevarázs című foglalkoztató anyagomra. Ezekkel szívesen vállalnám foglalozás tartását, illetve az anyagokat megvételre és felhasználásra is javaslom. Bemutatást mellékelek, a továbbiakról a honlapon tájékozódhat. Üdvözlettel: Farkas L Rozália Az Emese Kis Csillaga Közhasznú Kulturális Alapítvány kuratóriumi elnöke 1143 Budapest Hungária krt. 134. 3. em. 1. T: 06 - 1 – 890 12 53, mobil +36 20 910 7864 e-mail: loxiasz@gmail.com www.nepmesemuzeum.com
Gyermekkönyvtárosok válasza

Tisztelt Asszonyom!

Köszönjük levelét. Sajnos nem áll módunkban ebben a kérdésben döntést hozni. Kérjük, hogy az Ön által kínált lehetőségeket Dr. Horváth Sándor Domonkos igazgató úrnak szíveskedjen címezni a gyorivk@gevk.hu email-címre.

Megértését köszönjük.